If you are not registered or logged in, you may still use these forums but with limited features. Show recent topics
  [Search] Search   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [FAQ]  FAQ 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Advanced Poll, what am I doing wrong?  XML
Forum Index » Support Forum
Author Message
tajvdz
Beginner

Joined: 04/12/2010 12:41:05
Messages: 7
Offline

Hi,

I used the advanced Poll a few years ago and It was very easy to install.
Now I want to use it again, but I can't get it to work.
It simply doesn't show up on my site.
What am I doing wrong?

Do I have to do more then include the code to my site? Do I have to change the link/url? I tried and changed it to http://www.tajvdz.nl/advancedpoll but without succes.

The only thing that shows up is this: poll_process(1); ?>

I used this code (also with other url):

<?php
// Important! You have to include it before your html code
include_once "/home/tajvdz/domains/tajvdz.nl/public_html/advancedpoll/poll_cookie.php";
?>

--------------

<html>
<body>

<?php
include_once "/home/tajvdz/domains/tajvdz.nl/public_html/advancedpoll/booth.php";
echo $php_poll->poll_process(3);
?>


</body>
</html>
Carbonize
Master
[Avatar]

Joined: 12/06/2003 19:26:08
Messages: 4291
Location: Bristol, UK
Offline

What page are you trying to show it on and does it end with the php extension?

Carbonize
I am not the maker of the Advanced Guestbook

get Lazarus
[Email] [WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
tajvdz
Beginner

Joined: 04/12/2010 12:41:05
Messages: 7
Offline

i used the code like I showed in my first post.

The first part before <HTML> en the second part in the body.
It´s just a regular html page.
Carbonize
Master
[Avatar]

Joined: 12/06/2003 19:26:08
Messages: 4291
Location: Bristol, UK
Offline

And the include path is definitely correct?

Copy the poll 3 code from the demo page and see if that works.

Carbonize
I am not the maker of the Advanced Guestbook

get Lazarus
[Email] [WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
tajvdz
Beginner

Joined: 04/12/2010 12:41:05
Messages: 7
Offline

I also used as path http://www.tajvdz.nl/advancedpoll
I get the demo page on that url

poll 3 is from the demo. If I get that to work I will add my own poll

I only have to use the part after /* the third poll */ ?

what about this code?

<?php
/* Include this before your html code */
include_once "./poll_cookie.php";
?>

--------------------------------------------------------------------------------
<?php

/* path */
$poll_path = dirname(__FILE__);

require_once $poll_path."/include/config.inc.php";
require_once $poll_path."/include/$POLLDB[class]";
require_once $poll_path."/include/class_poll.php";
$CLASS["db"] = new polldb_sql;
$CLASS["db"]->connect();

$php_poll = new poll();
tajvdz
Beginner

Joined: 04/12/2010 12:41:05
Messages: 7
Offline

I still don't get it.
I'm trying to figure this out for months now.

Please anyone help. Strange thing is I had it working a few years ago in a few minutes without thinking.

What am I doing wrong?

I uploaded a testpage.

I used the second part from the config page and a part of the demo..

http://www.tajvdz.nl/test.html
tajvdz
Beginner

Joined: 04/12/2010 12:41:05
Messages: 7
Offline

can someone please look at my testpage and tell me what i'm doing wrong?
tajvdz
Beginner

Joined: 04/12/2010 12:41:05
Messages: 7
Offline

will someone please look at my testpage?

i need this script but I can't get it to work anymore.

http://www.tajvdz.nl/test

i only used this code.

Do I have to install more?

Please help!
tajvdz
Beginner

Joined: 04/12/2010 12:41:05
Messages: 7
Offline

i'm disappointed that no one gave me the right solution!

I managed to sort it out by reading another post of some one who also had troubles.

I posted a test page, test.html

It should be test.php

I copied to original code and it works.

Very frustrated that no one was able to tell me this!
 
Forum Index » Support Forum
Go to:   
Based on the open source JForum