If you are not registered or logged in, you may still use these forums but with limited features. Show recent topics
  [Search] Search   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [FAQ]  FAQ 
[Register] Register / 
[Login] Login 
problem with questions with accents  XML
Forum Index » Support Forum
Author Message
philbustier
Newbie

Joined: 08/11/2010 16:01:52
Messages: 4
Offline

Hi friends,

I think my problem is not new but I have not found an answer on this forum...

In french we are some letters with accent : é è ê à...

In Advanced poll ( v2.0.8 ) I started writing my questions normally but accented characters appear strangely...

I have remplaced:
-é by é
-è by è
- ...etc...


The words are now displayed correctly.
But the corresponding response is not included in the counter of survey and remains at 0
When a question is without accent, the counter of this reponse is incremented normally.

Demo of my polls : http://sudupnancy.free.fr/sondages.php (you can vote many time !)

Any idea ?
Thank you
Carbonize
Master
[Avatar]

Joined: 12/06/2003 19:26:08
Messages: 4291
Location: Bristol, UK
Offline

I see no problem.

Carbonize
I am not the maker of the Advanced Guestbook

get Lazarus
[Email] [WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
philbustier
Newbie

Joined: 08/11/2010 16:01:52
Messages: 4
Offline

Thank you for your reply.


Clik on the first question "On n'aurait pas dû la...". Your choice do not increment the result counter.

Click on the second question "Aux environs du 15..." (without accent), your choice is taken into account

I noticed a small mistake on my part in the third question: I wrote "Aux environs du 22 (apr&egraves la reunion des Confs)" and I forgot the semicolon after "&egraves". With IE8 the texte appears "après", with Firefox, Opera, Safari it appears "apr&egraves". And the vote is counted.
Carbonize
Master
[Avatar]

Joined: 12/06/2003 19:26:08
Messages: 4291
Location: Bristol, UK
Offline

All appears fine in my Firefox 4

Carbonize
I am not the maker of the Advanced Guestbook

get Lazarus
[Email] [WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
philbustier
Newbie

Joined: 08/11/2010 16:01:52
Messages: 4
Offline

you do not vote for the first question ? The counter is still to 0...

Please vote and see the result...
Carbonize
Master
[Avatar]

Joined: 12/06/2003 19:26:08
Messages: 4291
Location: Bristol, UK
Offline

I voted multiple times with multiple answers.

Carbonize
I am not the maker of the Advanced Guestbook

get Lazarus
[Email] [WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
philbustier
Newbie

Joined: 08/11/2010 16:01:52
Messages: 4
Offline

I solve my problem by changing the charset "charset=8859-1" instead of "charset=utf-8". I can use some accented characters
(éèàô...) without probleme : they are displayed correctly and the answer is taken into account.

Nevertheless, the problem remains...
 
Forum Index » Support Forum
Go to:   
Based on the open source JForum