If you are not registered or logged in, you may still use these forums but with limited features. Show recent topics
  [Search] Search   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [FAQ]  FAQ 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bars on the Poll  XML
Forum Index » Support Forum
Author Message
Wizard
Newbie

Joined: 26/05/2011 18:13:19
Messages: 3
Offline

I have installed the Adgvanced Poll to a directory within the server of its own, like this "/public_html/directory/advancedpoll

If I use, under General Settings, the URL and image directory like this "/advancedpoll/image" I get no bars, if I use "/directory/advancedpoll/image" I get the bars (no colour) BUT the icons in Advanced Poll administration page for "Poll List", "Create new Poll", General Settings" etc disappear?

How do I colour the bars and how do I get both the bars showing in my Poll and the icons showing in the Administration area?

Thanks in advance.

Wizard
Newbie

Joined: 26/05/2011 18:13:19
Messages: 3
Offline

OK.. I have solved the problem, cant get over though how no replys on this forum to the problem, it was actually quite easy and an experienced user would have known, I would have thought.
Carbonize
Master
[Avatar]

Joined: 12/06/2003 19:26:08
Messages: 4291
Location: Bristol, UK
Offline

Not that many experienced AP users left.

Carbonize
I am not the maker of the Advanced Guestbook

get Lazarus
[Email] [WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
Wizard
Newbie

Joined: 26/05/2011 18:13:19
Messages: 3
Offline

Why?
 
Forum Index » Support Forum
Go to:   
Based on the open source JForum